مراکز تجاری
اماکن تجاری به واسطه نوع فعالیتی که دارند همواره مورد استقبال اقشار مختلف جامعه می باشند. بدون شک تردد و ازدحام بالای افراد در چنین اماکنی موجب آلودگی سطوح کف و دیوار ها شده و در نهایت سطوح بهداشتی محیط را کاهش می دهد. آلودگی کف پوش ها علاوه بر کاهش جلوه های بصری محیط می تواند آسیب های جبران ناپذیری را به کف پوش ها وارد نموده و خسارات هنگفتی را بر مدیران این مراکز تحمیل نماید. ازدحام و تردد بالای جمعیت و وسعت بالای سطوح کف، دیوار ها و شیشه ها، نظافت دستی و سنتی این اماکن را با دشواری هایی همراه نموه است. مسلم است که سطوح درخشان و تمیز در چنین اماکنی با انعکاس نور محیط تاثیر بسزایی در افزایش جلوه های بصری محیط داشته و می تواند نقش مهمی در جذب مشتریان و افزایش سود آوری این اماکن داشته باشد.
اگر چه استفاده از شیوه های دستی تا حدودی آلاینده های سطحی این اماکن را نظافت می نماید اما توانایی لازم برای از بین برد آلاینده های چسبیده به سطوح را نداشته و بسیار زمان بر می باشد. این در حالیست که استفاده از شیوه های نوین نظافتی و بهره گیری از دستگاه های مکانیزه ایی چون واترجت ها، سوییپر ها، اسکرابر ها، بخار شوی ها، نما شو ها و پله برقی شوها نه تنها نظافت موثر و با کیفیت را در زمان کوتاه تری انجام می دهند بلکه با کاهش در تعداد نیروی خدماتی تاثیر بسزایی در کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری دارند.
این دستگاه ها به واسطه بهره گیری از تکنولوژی روز و طراحی های مهندسی کارآیی بالایی در نظافت موثر و با کیفیت انواع آلاینده های چسبیده به سطوح دارند. عدم ایجاد محدودیت در دسترسی افراد و مشتریان به نقاط شسته شده یا نظافت شده از دیگر ویژگی های نظافت با این دستگاه ها می باشد. استفاده از پاشش های آب پر فشار و یا سیستم های برس زنی تمامی آلودگی های چسبیده به انواع سطوح را نظافت نموده و موجب درخشش و براقیت سطوح می شوند.