شست وشوی بهینه اتومبیل با کارواش دستی و کارواش اتوماتیک

شست وشوی اتومبیل ها با سرعت بالا، کیفیت مناسب، به گونه ای که نه تنها آسیبی به بدنه و رنگ خودرو وارد نگرد بلگه باعث افزایش جلا و عمر رنگ بدنه نیز گردد، خواسته تمامی دارندگان خودرو می باشد. به منظور دستیابی به این هدف شست وشوی اتومبیل ها بهتر است به صورت مکانیزه صورت پذیرد تا به این ترتیب کیفیت حاصل از شست و شو به طرز چشمگیری افزایش یابد. کارواش دستی و کارواش اتوماتیک هریک از مزایای بسیاری برخوردار می باشند که در ادامه به بررسی آن پرداخته خواهد شد.

کارواش دستی

در صورت شست وشو اتومبیل ها در تعداد کم و یا در صورت عدم دسترسی به فضای مناسب برای احداث کارواش اتوماتیک، استفاده از کارواش دستی انتخاب بسیار مناسبی می باشد. دستگاه واترجت صنعتی که به عنوان کارواش خانگی نیز مورد استفاده قرار می گیرد، فشار آب ورودی را با به وسیله پمپ فشار قوی افزایش داده و سپس بر روی سطح مورد نظر پاشش می نماید. این افزایش فشار آب، آن را به ماده شوینده بسیار قوی تبدیل می نماید. دستگاه های واترجت به کارگرفته شده به این منظور باید از قابلیت تولید فشار تا 150 بار برخوردار باشند، وزن مناسب و امکان حمل آسان، مانورپذیری مناسب، تجهیز به شاسی چرخ دار و قرقره شلنگ جمع کن، امکان اتصال به نازل های مختلف به منظور زیرشویی و شست و شوی عمیق لاستیک ها از دیگر ویژگی هایی است کهیک واترجت صنعتی را به کارواش خانگی ایده آل تبدیل می نماید.

کارواش اتوماتیک

کارواش های اتوماتیک به واسطه داشتن بخش های مجزا و کاملا تخصصی به منظور شست وشوی قسمت های مختلف اتومبیل در گروه تجهیزات کاملا تخصصی در این زمینه قرار دارند. این کارواش ها به دو دسته کارواش دروزه ای و تونلی تقسیم بندی می گردند. اساس عملکرد هر دو این کارواش ها یکسان می باشد اما برخی تفاوت ها در این دو تجعیز به چشم می خورد. برای مثال در کارواش تونلی ماژول ها به صورت مجزا تعبیه شده اند و خودرو بر روی نوار نقاله حرکت می نماید. این نوع کارواش برای فضاهای وسیع و شست و شوی خودرو در تعداد بالا با سرعت بالا امکان پذیر مناسب است. در کارواش دروازه ای، خودرو در قسمت تعبیه شده ثابت باقی مانده و در هر بخش فعالیت مختلفی بر روی خوردو صورت می پذیرد. در این تجهیز به فضای کمتری برای احداث کارواش نیاز است.

مراحل شست وشوی اتومبیل در کارواش اتوماتیک

در کارواش های اتوماتیک شست و شو عموما با پیش شویی آغاز می گردد، به این ترتیب که آب با فشار بر روی بدنه پاشش می گردد تا آلودگی و ذرات درشت مانند برگ و فضولات پرندگان از بدنه اتومبیل جدا شوند، سپس در مرحله بعد مواد شوینده از نازل های مخصوص بر روی بدنه پاشش شده و شست وشوی بدنه اتومبیل با آب پرفشار انجام می پذیرد. واکس زنی و سپس خشک نمودن بدنه با فشار هوا در مراحل بعدی انجام می پذیرد. به این ترتیب یک لایه محافظ و براق کننده بر روی بدنه اتومبیل قرار می گیرد و علاوه بر جلا و افزایش جلوه ظاهری خودرو، امکان قرار گیری مجدد آلودگی بر روی بدنه را کاهش می دهد در نتیجه موجب کاهش نیاز به شست و شوی مجدد اتومبیل، کاهش هزینه ها و  افزایش عمر زنگ بدنه نیز می گردد. 

نظافت داخل اتومبیل

صرفه نظر از اینکه کدام نوع کارواش اعم از دستی و اتوماتیک برای شست شوی اتومبیل مورد استفاده قرار می گیرد، فضای داخل اتومبیل همواره می تواند با استفاده از دستگاه  های نظیر مبل شوی و جاروبرقی به شیوه ای کاملا ایده آل نظافت گردد. دستگاه های مبل شوی پس از پاشش فوم بر روی صندلی و شست وشو کاملا، آب های آلودگی به جای مانده  را مکش می نماید. به این ترتیب از نفوذ آلودگی و آب به داخل الیاف صندلی جلوگیری به عمل آمده و موحب افزایش طول عمر صندلی ها می شود. در کنار این به وسیله جاروبرقی می توان انواع آلودگی ها و ذرات ریز و درشت موجود در درز و شکاف ها را جمع آوری نمود. 


 

درخواست اطلاعات بیشتر