دستگاه جاروبرقی در صنعت هواپیمایی
فرودگاه ها نیز از جمله محیط های پرترددی هستند که نظافت آن ها کاری دشوار است و نیاز به دستگاهی کارا دارند که بتواند در کوتاه ترین زمان ممکن محیط هایی با مساحت زیاد را نظافت نماید. نواحی مختلف فرودگاه دارای انواع آلودگی جامد و مایع، ضایعات، گرد و خاک، خاکستر، دوده، لجن، مواد روغنی وشیمیایی است که باید برای نظافت از دستگاهی استفاده شود که قابلیت جمع آوری تمامی این مواد را داشته باشد. آلودگی این محیط ها بسیار زیاد است بنابراین باید دستگاه مورد نظر قابلیت استفاده به صورت دائمی را داشته باشد. بهترین گزینه برای انجام چنین عملی استفاده از دستگاه جاروبرقی صنعتی است که تمامی ویژگی های مورد نظر را دارد.
جارو برقی راهکاری اصولی برای نظافت سطوح
جاروبرقی صنعتی علاوه بر قدرت مکش بالا برای جمع آوری انواع مواد و ضایعات جامد و مایع، دارای فیلتراسیون قوی است که از برگشت مواد و گرد و غبار به هوای محیط جلوگیری می نماید. توانایی دائم کار بودن این دستگاه ها باعث شده است از آن ها بتوان در محیط هایی با حجم آلودگی بالا استفاده نمود و می تواند مدت زمان زیادی را روشن بماند. جاروبرقی صنعتی دارای قابلیت مانور بالایی است و به راحتی می توان از آن برای جمع آوری آلودگی گوشه ها، نواحی باریک و نقاط کور استفاده نمود.
نظافت نواحی مختلف فرودگاه با جارو برقی صنعتی
با توجه به گسترده بودن دامنه کاربرد این گروه از دستگاه های مکنده در صنایع مختلف، متناسب با نوع نظافت و محیط، دارای مدل های متنوعی می باشند. در فرودگاه ها نیز محیط های مختلف با آلودگی های مختلفی وجود دارد، که می توان با در نظر گرفتن تمامی آن ها، دستگاهی کارآمد و مناسب را انتخاب نمود. از جاروبرقی صنعتی برای جمع آوری گرد و خاک و ضایعات موجود در سالن های انتظار، راهرو ها و اتاق ها می توان استفاده نمود. علاوه بر این جاروبرقی صنعتی برای نظافت انبار و پاکینگ که آلودگی های زیادی دارند نیز استفاده می شود. جاروبرقی صنعتی در محوطه های بیرونی قابلیت مکش برخی ضایعات ریخته شده بر زمین، مانند برگ ها، کاعذ، سنگ ریزه و خاک را جمع آوری نماید. معمولا ریل حمل بار مسافران در فرودگاه دچار آلودگی می شود که مکش فوق العاده قوی مکنده صنعتی توانایی نظافت آن ها را دارد.
نحوه کار جاروبرقی صنعتی
اساس کار تمامی جاروبرقی ها، چه خانگی، چه تجاری، نیمه صنعتی و صنعتی مشابه به یکدیگر می باشد. اصلی ترین بخش دستگاه مکنده پمپ است که به وسیله موتور دستگاه به حرکت در می آید. پمپ هوای داخل مخزن را تخلیه نموده و در آن ایجاد خلا می نماید. به همین دلیل جاروبرقی برای جبران فشار پایین هوای درون مخزن، هوای پیرامون خود را به درون می کشد. این مکش هوا به درون مخزن ذرات ریز موجود در اطراف را نیز به خود می کشد. و دوباره هوای داخل مخزن به همراه مواد سبکی که به درون مخزن کشیده شده اند، ضمن عبور از پمپ به سمت بیرون جریان می یابند و به محیط برگردانده می شوند. عبود ذرات سبک از پمپ باعث فرسایش و استهلاک آن می شود. در ضمن بدین روش آلودگی به محیط برگردانده می شود و اثر نظافتی نخواهد داشت. بنابراین در مسیر خروجی هوا از داخل مخزن، یک فیلتر قرار می دهند که ذرات ریز و گرد و غبار را در خود به دام بی اندازد. بنابراین تفاوت رده های مختلف جاروبرقی خانگی، تجاری، نیمه صنعتی و صنعتی در ساختار و نحوه عملکرد آن ها نیست بلکه در قدرت و سرعت مکش و همچنین نوع سیستم فیلتراسیون می باشد. همچنین جاروبرقی ها ساختار بدنه و ظرفیت مخزن متفاوتی نیز دارند که در هنگام انتخاب باید متناسب با محیط و نوع آلودگی انتخاب گردند.