شستشوی موکت کتابخانه با دستگاه نظافت صنعتی

کتابخانه ها و سالن های مطالعه به علت فراهم نمودن فضای مناسب و گرد آوری مجموعه عظیمی از کتاب ها، یکی از بخش های مهم و پر مخاطب در فضا های آموزشی بوده و جایگاه ویژه ای در بین علاقمندان به تحصیل و کتابخوانی دارد. کتابخانه ها به منظور تامین آرامش و سکوت مورد نیاز مجموعه و فراهم نمودن بستری مناسب برای مخاطبان خود معمولا از موکت برای پوشش سطوح کف استفاده می نمایند. مسلما تردد افراد بر روی سطوح موکت شده و انتقال آلاینده ها از فضای بیرون به فضای داخلی موجب آلوده شدن این سطوح می گردد. در چنین شرایطی ظاهر آلوده و کثیف موکت ها نه تنها موجب کاهش جلوه های بصری محیط می گردد بلکه به واسطه انتشار بوی نامطبوع مانع از حضور طولانی مدت افراد در محیط می گردد. از این رو شستشو موکت کتابخانه امری لازم و ضروری بوده و علاوه بر اینکه جلوه های بصری محیط را افزایش می دهد، به واسطه حذف موثر و کارآمد عوامل بیماری زا موجب ارتقا سطوح بهداشتی و تامین و تضمین سلامت افراد می گردد. با توجه به اینکه وسعت سطوح موکت شده در چنین اماکنی زیاد می باشد، شستشو و نظافت آنها با استفاده از شیوه های سنتی بسیار دشوار می باشد. با در نظر گرفتن این نکته استفاده از شیوه های نوین و به کار گیری تجهیزات مکانیزه و صنعتی گزینه ای مناسب و مقرون به صرفه برای شستشو و نظافت موکت ها در فضای کتابخانه ها می باشد.

انواع شیوه های مکانیزه برای شستشو و نظافت موکت کتابخانه

شستشوی موکت کتابخانه ، نظافت صنعتی کتابخانه با توجه به رشد و گسترش علم و تکنولوژی در تمامی عرصه ها، شیوه های سنتی و دستی نظافت نیز دستخوش تغییر شده و شیوه های نوین و تجهیزات مکانیزه جایگزین شیوه های سنتی شده اند. به منظور شستشو و نظافت موکت کتابخانه و مراکز آموزشی از سه شیوه می توان استفاده نمود:





1-شستشوی موکت  کتابخانه با استفاده از دستگاه موکت شوی

دستگاه موکت شوی کتابخانه ، شستشوی موکت کتابخانه دستگاه موکت شوی دستگاهی کاملا تخصصی برای شستشو و نظافت سطوح موکت شده می باشد. این دستگاه مجهز به مخازن مجزا برای آب تمیز و آب کثیف بوده و با استفاده از سیستم پاشش آب و مواد شوینده و برس زنی تمامی آلاینده های نفوذ کرده به داخل خلل و فرج موکت ها را بیرون کشیده و نظافت می نماید. دستگاه موکت شوی کتابخانه به منظور جمع آوری مایعات آلوده ناشی از شستشو، مجهز به سیستم مکش بوده و با مکش کامل مایعات زمان لازم برای خشک شدن سطوح شسته شده به حداقل ممکن کاهش می دهد، به علاوه از ایجاد بوی نامطبوع در محیط و آسیب به بافت موکت جلوگیری می نماید.

2-شستشو و حذف آلاینده ها با استفاده از دستگاه بخارشوی

نظافت صنعتی کتابخانه ، شستشوی موکت کتابخانه دستگاه بخار شوی از جمله دستگاه های کاربردی و تخصصی است که برای شستشو و جداسازی آلاینده ها از روی انواع سطوح افقی و عمودی طراحی و تولید شده اند. این دستگاه ها با پاشش پر فشار بخار آب بر روی سطوح تمامی آلاینده ها را حل نموده و موجب جداسازی آلاینده ها از روی سطوح می شوند. دستگاه بخار شوی به منظور ممانعت از تجمع آلاینده ها در محیط مجهز به سیستم مکش بوده و با مکش کامل مایعات الوده ناشی از شستشو موجب تسریع در خشک شدن سطوح و ارتقا کیفیت شستشو و نظافت می شود. دستگاه های بخار شوی کتابخانه به واسطه استفاده از حرارت های بالای بخار آب نه تنها جداسازی و انحلال آلاینده ها را آسان می نماید بلکه از توان بالایی برای ضد عفونی نیز برخوردار می باشد. این دستگاه ها مجهز به دیگ بخار، محفظه مواد شوینده می باشند. تولید مداوم و پیوسته بخار آب نقش مهم و کلیدی در شستشو و نظافت با دستگاه های بخار شوی کتابخانه دارد.

3-شستشو موکت کتابخانه با استفاده از پولیش و پد مخصوص

شستشوی موکت کتابخانه ، نظافت صنعتی پولیشر از دیگر ابزار های کاربردی برای شستشو و نظافت موکت می باشد. استفاده از پد مخصوص همراه با دستگاه پولیشر یدون ایجاد هیچ گونه آسیبی تمامی آلاینده ها را از بین الیاف موکت ها بیرون کشیده و نظافت می نماید. اگر چه دستگاه های پولیشر فاقد سیستم مکنده برای جمع آوری مایعات الوده ناشی از شستشو می باشند اما با استفاده از دستگاه جاروبرقی آب و خاک کارآمد می توان تمامی مایعات را جمع آوری نمود و زمان لازم برای خشک شدن سطوح را کاهش می دهد.

مزایای استفاده از سامانه و تجهیزات مکانیزه برای شستشوی موکت کتابخانه

نظافت کتابخانه ، شستشوی موکت کتابخانه شستشو و نظافت موکت ها با استفاده از شیوه های سنتی بسیار زمان بر بوده و نیازمند جا به جایی موکت می باشد. از آنجایی که ابعاد و وسعت موکت های به کار رفته در داخل فضا هایی چون کتابخانه ها و سالن های مطالعه زیاد می باشد جا به جایی و شستشوی انها بسیار دشوار و زمان بر می باشد. این در حالیست که استفاده از سیستم های مکانیزه نیاز به جا به جایی موکت را بر طرف نموده و از این رو بدون نیاز به جا به جایی موکت عملیات شستشو و نظافت را انجام می دهند. علاوه بر این استفاده از دستگاه های مکانیزه به واسطه افزایش سرعت و کیفیت نظافت، تعداد نیروی خدماتی و در نتیجه هزینه های مرتبط با شستشوی موکت را به میزان قایل ملاحظه ای کاهش داده و موجب افزایش بهره وری می گردد. استفاده از سیستم های مکانیزه، به واسطه تجهیز به سیستم مکنده زمان لازم برای خشک شدن را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.

درخواست اطلاعات بیشتر