زمین شوی موزه و مراکز علمی آموزشی

موزه مکانی برای گردآوری، نگهداری، مطالعه، بررسی و به نمایش گذاشتن مجموعه های تاریخی، فرهنگی یا طبیعی که به منظور آموزش، پژوهش و ارزش دادن به این مجموعه ها در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است. یکی از مهمترین اهداف موزه ها، نگه داری آثار گذشتگان، نمایش و انتقال آنها به آیندگان بوده و جلوگیری از انهدام فرهنگ بومی با ایجاد سدی در برابر فرهنگ های نامأنوس و بیگانه، نیز از دیگر اهداف موزه تلقی می گردد . انجام امور نظافتی در چنین اماکنی علاوه بر ارتقا جلوه های بصری و و ایجاد محیطی آرام بخش و سالم برای بازدید کنندگان، موجب حفظ ارزش تاریخی آثار ارائه شده در موزه نیز می گردد. استفاده از ابزار سنتی همانند تی علاوه بر اینکه باعث محدودیت در دسترسی مراجعه کنندگان خواهد شد، قابلیت ارائه نظافت با کیفیت و موثر را نداشته و فقط موجب جابه جایی آلودگی ها می شود. سطوح شسته شده با تی به مدت زمان نسبتأ زیادی برای خشک شدن نیاز داشته و گرد و غبار منتشر شده توسط  شیوه های سنتی نظافت، باعث آلودگی فضا می شود. این درحالی است که استفاده از تجهیزات مکانیزه ایی چون زمین شوی صنعتی موزه، فرش و موکت شوی بهترین گزینه برای شستشو و نظافت کف پوش ها در چنین اماکنی می باشند.

چگونگی عملکرد دستگاه کفشوی صنعتی موزه

 دستگاه شستشوی کف موزه و مراکز علمی زمین شوی یا همان اسکرابر با پاشش آب بر روی سطح مورد نظر و برس زنی، سبب از بین رفتن آلودگی ها و برقراری پاکیزگی می گردد. جمع آوری آب آلوده باقی مانده بر روی سطوح به کمک تی نصب شده در انتهای دستگاه و مکش آن توسط سامانه مکنده واقع بر روی تی اسکرابر مراکز آموزشی با خشک کردن سطوح مانع از لیز خوردن اقراد و به جا ماندن رد پا بر روی کف پوش ها می گردد. دستگاه های کف شوی یا زمین شوی صنعتی به منظور ارتقا کیفیت نظافتی و استفاده مداوم از آب تمیز در شستشو، مجهز به مخازن مجزا برای آب تمیز و آب کثیف می باشد. به این ترتیب به هیچ وجه آلودگی ها از یک بخش به بخش دیگر منتقل نشده و شستشوی کف موزه ها هربار با آب کاملا تمیز انجام می پذیر.

چگونگی عملکرد دستگاه فرش و موکت شوی موزه

اسکرابر موزه، کفشوی موزه فرش و موکت شوی صنعتی نیز همانند دستگاه زمین شوی با پاشش محلو.ل شستشو و سیستم برس زنی تمامی آلاینده ها را از داخل الیاف فرش و موکت بیرون کشیده، و در نهایت با استفاده از سیستم مکش تمامی آب آلوده ناشی از شستشو را مکش می نماید. در موزه ها و مراکز علمی ممکن است از موکت به اصلی ترین کفپوش استفاده شود درنتیجه از میان برداشتن لکه ها و آلودگی ها از الیاف آن اهمیت بسیار زیادی دارد. تجهیز این موکت شوی موزه به سامانه مکش موجب کاهش زمان لازم برای خشک شدن فرش و موکت گردیده و مانع از انتشار بوی نامطبوع نم و رطوبت در محیط می گردد. این دستگاه نظافت صنعتی، به منظور ارتقا کیفیت نظافت و استفاده مداوم از اب تمیز در عملیات شستشو، مجهز به دو مخزن مجزا برای آب تمیز و آب کثیف می باشند.

مزایای استفاده از زمین شوی صنعتی و موکت شوی موزه و مراکز آموزشی

اسکرابر موزه، زمین شوی موزه مراکز و اماکن آموزشی از جمله محیط هایی می باشند که نظافت و بهداشت محیط از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. شستشوی کف این مراکز به دلیل تردد بالای مراجعه کنندگان باید در مدت زمان نسبتا کوتاهی صورت پذیرد، لذا بهتر است از دستگاهی استفاده گردد که نظافت با کیفیت را در مدت زمانی کوتاه و بدون ایجاد محدودیت در دسترسی افراد به نقاط شسته شده، را انجام دهد. همزمانی عملیات شستشو و خشک نمودن سطوح در اسکرابر ها و کاهش زمان لازم برای خشک شدن کف پوش هایی از جنس منسوجات، از بزرگترین ویژگی های دستگاه های اسکرابر و موکت شوی می باشد. با توجه به وسعت بالای موزه ها، استفاده از نیروی انسانی برای نظافت این محیط ها معقولانه نبوده و حجم بالای رفت و آمد ها نیز ایجاب می کند تا امور نظافتی در کوتاه ترین زمان ممکن و بالاترین کیفیت صورت پذیرد. بکار گیری و استفاده از سیستم های مکانیزه ایی چون دستگاه های کفشوی صنعتی و موکت شوی مراکز آموزشی و موزه علاوه بر سهولت نظافت، هزینه های بخش نظافت را به میزان قابل ملاحظه ایی کاهش داده و در زمان نیز صرفه جویی می نمایند.

گالری ویدئو

شستشوی کف موزه،اماکن پر بازدید،نظافت صنعتی موزه ها شستشوی کف.موزه.اماکن تفریحی.آموزشی.نظافت.صنعتی.کف شستشوی فرش و موکت_شرکت ابراهیم_موزه_اماکن فرهنگی

درخواست اطلاعات بیشتر