کفشوی سالن های تولید

یکی از صنایعی که دستگاه های نظافت صنعتی، در آن کاربرد فراوان دارد صنعت خودرو سازی می باشد. دستگاه های صنعتی نظافت مانند اسکرابر ها یکی از سریعترین و کارآمدترین ابزارهای شستشو و نظافت در محیط های صنعتی از جمله سالن های تولید قطعات خودروسازی به حساب می آیند. بهداشت حرفه ای جزو با ارزش ترین دارائی های افراد جامعه و کشورهاست که به عنوان یک استراتژی با اهمیت نه تنها سلامت شاغلین را در نظر می گیرد بلکه تاثیر مثبت و قابل ملاحظه ای در بهره وری و کیفیت محصولات، انگیزه کاری، رضایت شغلی و کیفیت کل زندگی افراد جامعه دارد. نظافت محیط های صنعتی با این دستگاه بسیار کمتر از شستشو با تی به صورت دستی طول می کشد. در صنایع خودروسازی به دلیل مساحت بالای سالن های تولید، نظافت محیط کاری به دو دلیل سخت و دشوار است، اول آنکه نظافت بصورت دستی در این قسمت ها کاری وقت گیر و طولانی بوده و دوم آنکه نظافت بطور کامل و دقیق انجام نمی پذیرد.


اسکرابر دستگاهی مکانیزه در شستشوی سطوح

استفاده از دستگاه های زمین شوی صنعتی یا اسکرابر به جای بلند کردن گرد و خاک در محیط تولید، نظافت را به صورتی کاملا دقیق و ایزوله انجام می دهد و تمامی آلودگی و کثیفی ها را بدون پراکندگی و پخش کردن در محیط، توسط تیغه تی و سیستم مکش بسیار قوی نصب شده در قسمت عقب دستگاه جمع آوری می کند. در سالن های مونتاژ به دلیل رفت و آمد بالای کارکنان و آلودگی هایی که در محیط های صنعتی وجود دارد، استفاده از دستگاه های نظافتی به منظور ارتقا کیفیت نظافت، بسیار اهمیت پیدا می کند. یکی از دستگاه های مکانیزه ای که به منظور شستشوی سالن های مونتاژ در صنعت خودروسازی به کار گرفته می شود دستگاه های اسکرابر یا زمین شوی صنعتی می باشد. دستگاه های اسکرابر در دو نوع مختلف دستی و سرنشین دار، قابلیت نظافت محیط هایی با مساحت بالا را دارا می باشند و اختلالی هم در پروسه تولید وارد نمی نماید. همچنین ساختار دستگاه و مواد شوینده قابل استفاده در آن، به گونه ای است که به جنس کف سالن های تولید آسیب نمی رساند.



دستورالعمل و نحوه کارکرد اسکرابر در سالن های تولید خودرو

کف شوی های صنعتی یا همان اسکرابر ها ساختار مشابه برای شستشو و نظافت سطوح دارند، میزان استفاده مواد شوینده، میزان متراژ مفید کاری، نحوه شستشو و تعداد برس ها در این دستگاه ها کاملا استاندارد می باشد. به همین منظور با مطالعه دستورالعمل هر دستگاه و توجه به ویژگی هایی آن، می توان نتیجه و بهره وری بیشتری از کارکرد دستگاه ها در سالن های خودرو سازی داشت. معمولا در دستگاه های اسکرابر می توان از برس های نرم، زبر و یا استاندارد استفاده نمود. در چنین مواردیبا توجه به سختی و جنس سطوح از برس مناسب با نوع عملیات نظافتی و جنس سطوح استفاده می نمایند. برس نرم جهت پولیش زدن و براق کردن و برس زبر برای سطوح سفت و سخت و لایه برداری از سطح و از برس استاندارد برای استفاده معمول در انواع کف ها و شستشو به صورت استاندارد و قابل قبول در صنعت خودرو سازی مورد استفاده قرار می گیرند.



مزایای استفاده از زمین شوی صنعتی در سالن های تولید خودرو

1 . افزایش سرعت در شستشوی و نظافت محیط های وسیع

2 . افزایش کیفیت در شستشوی کف سالن های تولید

3 . کاهش مدت زمان خشک شدن سطوح پس از شستشو

4 . کاهش مصرف آب و مواد شوینده جهت شستشوی کف

5 . شستشو به صورت مکانیزه و رعایت استانداردهای بهداشتی

6 . کاهش در هزینه ها و ایجاد بهره وری و راندمان بالای کاری 

 


مراحل شستشوی سطوح در سالن های تولید خودروبا اسکرابر یا کفشور صنعتی

1 . از آنجایی که در محیط های صنعتی مثل خودروسازی رفت و آمد پرسنل به صورت پیاپی انجام می شود با علائم هشداری و اطلاع دادن همگانی از حیطه نظافتی دستگاه، از خطرات و ایمنی کارکرد دستگاه اطمینان حاصل شود.

2 . در کارخانه های صنعتی، استفاده از قطعات سخت و مکانیکی امری متداول است و بهتر است قبل از شروع به کار دستگاه های نظافتی از جمع آوری قطعات و زباله های حجیم در محوطه های نظافتی که باعث اختلال در روند شستشو و نظافت دستگاه اسکرابر اطمینان حاصل شود. 

3 . برای شروع به نظافت در یک محیط صنعتی بهتر است فضای خود را به قسمت های کوچک تقسیم بندی و هر قسمت را جداگانه شستشو و نظافت نمایید. برای نظافت هر چه بهتر و کامل تر سالن های بزرگ از قسمت های کناری و گوشه دیوارها شروع کنید و کم کم به وسط محوطه یا سالن بروید. 



نحوه عملکرد و کارکرد قسمت های مختلف دستگاه اسکرابر در سالن های تولید خودرو


با هر بار شارژ کامل زمین شوی های صنعتی (اسکرابر) چه مساحتی از سالن های تولید خودرو را می توان شستشو و نظافت کرد؟

دستگاه اسکرابر بطور میانگین، با توجه به مدل دستگاه، با هر بار شارژ به صورت کامل بین 2 تا 4 ساعت کارایی مفید دارد. بطوری که در مدل های دستی با توجه به پهنای شستشو برس، تیغه تی و مخازن آب کارکردی بین 1000 تا 2500 متر مربع را خواهند داشت و در مدل های سرنشین دار به دلیل بزرگ تر بودن برس شستشو، تیغه تی و مخازن آب دستگاه کارکردی بین 3000 تا 7500 متر مربع در ساعت را دارا می باشند.


فرسودگی قطعات اصلی و مصرفی دستگاه چه تاثیری بر شستشوی سالن های تولید خودرو دارند؟ 

در زمان شستشو و نظافت از سلامت تمامی اتصالات و شیلنگ ها و میزان فرسودگی آنها اطلاع پیدا کنید تا شستشو و نظافت به صورت کامل و بدون نشت انجام پذیرد. داشتن هر گونه عیب در کارکرد قطعات و فرسودگی و نشت در قطعات مصرفی آنها مانند شیلنگ ها، می تواند باعث عدم کارکرد صحیح دستگاه شود.


برس های مختلف در انواع کف پوش های صنعت خودرو سازی (سالن های تولید) چه کاربردی دارند؟

انواع برس دستگاه های اسکرابر دارای کارکرد های گوناگونی می باشند بطوریکه انواع برس ها را می توان به (برس پولیش-برس نرم-برس استاندارد-برس زبر-برس فرش) تقسیم بندی کرد. بطور معمول از برس های استاندارد (جنس پلی اورتان) جهت شستشو و نظافت کف پوش های سالن تولید از جمله (اپوکسی-سنگ-کفپوش-سرامیک) استفاده می شود.  

گالری تصاویر

اسکرابر، زمیشو، زمین شو، کفشور، شستشوی کف کف شو، شستشوی اپوکسی، سنگشور صنعتی، اسکرابر صنعتی کف ساب با راننده، ماشین شستشوی کف پوش، کفشور کاربرد زمین شور، کاربرد زمینشور، کاربرد زمین شوی، نظافت صنعتی سالن مونتاژ کفشوی سالن مونتاژ کفشور نظافت صنعتی سالن های اداری خودروسازی اسکرابر کفشوی اسکرابر شرکت ابراهیم شستشوی سالن مونتاژ و انبار کف شستن سطوح کف کارخانه های خودروسازی شرکت ابراهیم زمینشوی کفشوی شرکت ابراهیم شستشوی کف کف شوی ماشین شستشوی کف انبار کارخانه اسکرابر شستشوی کف شستن  شستشوی کف تعمیر گاه های خودروسازی کارخانه کفشوی  نظافت سالن های شرکت های خودروسازی مونتاژ اسکرابر نظافت سالن های مونتاژ خودروسازی شرکت ابراهیم ماشین شستشوی کف شرکت ابراهیم اسکرابر سالن مونتاژ شستشوی کف سالن های تولید و مونتاژ نظافت و بهداشت

گالری ویدئو

کفشوی سرنشیندار برای شستشوی سالن های مونتاژ_کفشوی نظافت صنعتی کارخانه های خودروسازی با کفشوی_اسکرابر شستشوی کف سالن تولید و مونتاژ شرکت های خودروسازی

درخواست اطلاعات بیشتر