شستشوی کف انبار و محوطه کارخانه ها

سطوح کف سالن ها و انبار ها در صنایع یکی از آلوده ترین بخش های می باشد که نیاز به نظافت مستمر و با کیفیت دارد اما مساحت های بالای سالن های تولید و انبار ها اصلی ترین چالش پیش رو در استفاده از شیوه های سنتی نظافت می باشد. به کار گیری شیوه های سنتی برای شستشو و نظافت این سطوح علاوه بر اینکه بسیار زمان بر می باشد، به تعداد نیروی خدماتی زیادی نیز نیاز داشته و از این رو بسیار پر هزینه می باشد. از سوی دیگر عدم رسیدگی به نظافت و شستشوی سطوح نه تنها جلوه های بصری محیط را کاهش داده و با انتقال انرژی منفی به پرسنل، راند مان کاری را به میزان چشمگیری کاهش داده و می تواند آسیب های جبران ناپذیری را به کف پوش ها وارد کرده و هزینه های هنگفت تعمیر و یا تعویض کف پوش ها را در پی داشته باشد. از این رو رسیدگی به نظافت و از بین بردن آلاینده ها امری ضروری بوده و نیازمند ابزاری تخصصی می باشد که علاوه بر کاهش در زمان و هزینه ها، نظافت با کیفیت و موثری را نیز ارائه نماید. دستگاه های کف شوی یا اسکرابر صنعتی از جمله پر کاربرد ترین تجهیزات مکانیزه برای نظافت می باشند که به منظور شستشو و نظافت سطوح کف طراحی و به بازار عرضه شده اند.

آشنایی با عملکرد دستگاه اسکرابر

اسکرابر یا کف شوی صنعتی دستگاهی مکانیزه و تخصصی برای شستشو و نظافت انواع کف پوش ها می باشد، سه بخش اصلی تشکیل دهنده دستگاه های کف شور صنعتی عبارتند از: سامانه برس زنی، سامانه مکش و مخازن آب تمیز و آب کثیف . همزمانی عملیات شستشو و خشک نمودن سطوح یکی از بزرگترین ویژگی های این دستگاه ها می باشد. حرکت دورانی برس یا برس های دیسکی این دستگاه ها تمامی آلاینده های چسبیده به سطوح را نظافت می نماید. در نهایت جمع آوری و مکش کامل آب آلوده ناشی از شستشو توسط تی و سیستم مکش مانع از تجمع آلاینده ها در محیط می گردد. از این رو تنها با یک عبور دستگاه، سطوحی تمیز، خشک و عاری از آلودگی ایجاد می شود.



ویژگی های دستگاه کف شوی صنعتی

دستگاه های زمین شوی به واسطه تجهیز به دو مخزن مجزا برای آب تمیز و آب کثیف همواره از پاشش آب تمیز برای شستشوی سطوح استفاده نموده و  بر خلاف شیوه های سنتی، مانع از انتشار آلاینده ها به سایر نقاط شده و کیفیت نظافت را ارتقا می دهند. استفاده از تجهیزات و اهرم های مکانیکی به جای سیستم های پیچیده الکترونیکی، علاوه بر اینکه تعمیر و نگهداری آنها را تسهیل نموده است موجب کاهش هزینه های مربوط به سرویس قطعات نیز گردیده است. استفاده از طراحی مهندسی در ساخت این دستگاه ها، امکان دسترسی راحت و سریع به بخش های داخلی را برای کاربر فراهم نموده است. بدنه دو جددستگاه های کف اره و استفاده از ضربه گیر ها در ساختار بدنه با ارتقا مقاومت دستگاه در برابر انجام عملیات های سنگین نظافتی، از اجزای داخلی در برابر ضربات احتمالی محافظت می نماید.


انواع دستگاه های زمین شور صنعتی بر اساس نوع هدایت دستگاه

دستگاه های کف شور صنعتی بر اساس نوع هدایت دستگاه به دو دسته اسکرابر های دستی و زمین شوی های خودرویی یا سرنشین دار تقسیم می شوند. در مدل های دستی کاربر در پشت دستگاه قرار گرفته و دستگاه را هدایت می نماید، در حالیکه در نمونه های خودرویی کاربر روی صندلی اپرا تور نشسته و دستگاه را هدایت می نماید. نمونه های دستی دستگاه کف شوی در مقایسه با مدل های خودرویی ابعاد فشرده تری داشته و از این رو به فضای کمتری برای نگهداری نیاز دارند. قدرت مانور بالا و امکان دسترسی راحت به گوشه ها و کناره دیوار ها از دیگر ویژگی های کف شوی های دستی می باشد.



مزایای استفاده از دستگاه های کف شوی

از آنجایی که دستگاه های کف شوی از پاشش آب تمیز برای شستشو و نظافت سطوح استفاده می نماید در مقایسه با شیوه های سنتی حجم آب کمتری استفاده نموده و از این رو موجب کاهش هزینه ها و صرفه جویی در آب می شوند. کاهش در تعداد نیروی خدمای از دیگر مزایای استفاده از این دستگاه ا برای شستشو و نظافت سطوح کف می باشد که نقش بسزایی در کاهش هزینه ها و افزایش سود و بهره وری ایفا می نماید.

گالری تصاویر

اسکرابر صنعتی اسکرابر کفشوی زمین شوی اسکرابر صنعتی شرکت ابراهیم کفشوی کف شوی زمین شوی اسکرابر صنعتی کفشوی کف شوی زمین شوی کفشور اسکرابر کفشوی صنعتی زمین شوی اسکرابر صنعتی نظافت صنعتی اسکرابر صنعتی کفشور کفشوی کف شوی دستگاه اسکرابر اسکرابر صنعتی شرکت ابراهیم scrubber کفشور کفشوی صنعتی اسکرابر زمین شوی کف ساب جرم گیری دستگاه اسکرابر صنعتی شرکت ابراهیم کفشور اسکرابر شستشوی کف نظافت صنعتی کفشور کفشوی اسکرابر کفشوی صنعتی دستگاه ماشین کفشور

گالری ویدئو

نظافت و شستشوی انبار شستشوی سطوح انبار کارخانه شستشوی انبار با اسکرابر

درخواست اطلاعات بیشتر