شستشو نما

استفاده از سبک های نوین و نمای شیشه ایی در ساخت و ساز بناهایی چون پایانه ها و فرودگاه ها علاوه بر اینکه بر جلوه های بصری فضا می افزاید، باعث صرفه جویی در مصرف انرژی نیز می گردد . استفاده از نور آفتاب در ساعات روز با کاهش در مصرف انرژی برق باعث کاهش چشم گیر در هزینه ها می شود. از سوی دیگر آلودگی این سطوح در اثر نزولات جوی و وجود ذرات معلق در هوا غیر قابل اجتناب می باشد. استفاده از شیوه های سنتی در نظافت این اماکن به خاطر مساحت بالا و ارتفاع بلند ساختمان ها دشوار بوده و علاوه بر زمان بر بودن، هزینه های گزافی را نیز در پی خواهد داشت. بکار گیری شیوه های نوین و ماشین آلات مکانیزه ایی چون دستگاه های واترجت صنعتی یا شوینده های فشار قوی گزینه مناسبی برای نظافت با کیفیت، سریع و ارزان نمای پایانه ها می باشند.

معرفی دستگاه واترجت صنعتی

دستگاه واترجت یا شوینده فشار قوی، با استفاده از فشار بالای آب تمامی آلاینده های چسبیده به سطوح را جدا نموده و سطوحی عاری از هر گونه آلودگی ایجاد می نماید. این دستگاه ها هم در نظافت سطوح عمودی و هم سطوح افقی بکار می روند. در نظافت سطوح عمودی نیاز چندانی به استفاده از فشار های بالای آب نداشته زیرا علاوه بر فشار آب، نیروی جاذبه نیز در جداسازی آلاینده ها از روی سطوح موثر می باشد. دستگاه های واترجت با اعمال فشار بر روی آب باعث افزایش فشار و پاشش آب بر روی سطوح هدف می شوند. شلنگ فشار قوی، لنس ها و نازل های پاشش از دیگر اجزای دستگاه های واترجت می باشند. سرعت یا دبی آب خروجی و فشار آب دو فاکتور مهم در دستگاه های واترجت می باشند. هر چه فشار آب خروجی بیشتر باشد، دستگاه واترجت توانایی بیشتری در کندن آلودگی های عمیق تر دارد و هر چه دبی آب بالاتر باشد، سرعت نظافت با دستگاه واترجت بالاتر خواهد بود. واترجت ها بر اساس دمای آب خروجی به دو دسته واترجت های آب سرد و واترجت های آب گرم تقسیم می شوند:


دستگاه واترجت آب سرد

دستگاه های واترجت آب سرد فشار های بالایی ایجاد نموده و همین فشار بالای آب توانایی از بین بردن تمامی آلاینده ها را دارد. ابعاد این دستگاه نسبت به واترجت های آب گرم کمتر بوده و وزن سبک تری دارند. قیمت و هزینه های تعمیر و نگهداری این دستگاه ها نسبت به واترجت های آب گرم کمتر بوده و به فشار کمتری برای نگهداری نیاز دارند.

دستگاه واترجت صنعتی آب گرم

واترجت های آب گرم به خاطر دمای بالای آب کارآیی ویژه ایی در نظافت آلاینده های چرب و الکتروستاتیکی دارند. این دستگاه ها به منظور افزایش دمای آب خروجی مجهز به سیستم گرمکن بوده و از این رو ابعاد بزرگتر، وزن بیشتر و قیمت بالاتری نسبت به واترجت های آب سرد دارند. از آنجایی که عبور آب داغ از داخل پمپ موجب آسیب و استهلاک  آن شده و در نهایت باعث کاهش عمر مفید دستگاه واترجت می گردد، سیستم گرمکن در همه مدل های دستگاه واترجت آب گرم بعد از پمپ قرار داده می شود. سیستم گرمکن دستگاه های واترجت دیزلی یا الکتریکی می باشد، که در ادامه هر یک را بررسی خواهیم نمود.



دستگاه واترجت آب گرم با گرمکن الکتریکی

در برخی از اماکن به منظور کاهش آلودگی محیط و رعایت برخی از نکات ایمنی از گرمکن های الکتریکی برای افزایش دما استفاده می شود. توان این گرمکن ها در مقایسه با گرمکن های دیزلی پایین تر بوده و حرارت ایجاد شده توسط آنها در حدود 80 درجه سانتیگراد می باشد.

دستگاه های واترجت آب گرم با گرمکن دیزلی

این سیستم ها متشکل از یک کویل استوانه ایی بوده و آب پر فشار وارد شده در کویل به واسطه مشعل عمودی که در میان کویل قرار گرفته است گرم می شود. این سیستم ها توانایی بالایی در گرم نمودن آب داشته و می توانند تا دما های 150 درجه نیز آب خروجی را گرم نمایند. استفاده از این سیستم ها به خاطر ایجاد آلودگی در فضاهای سر پوشیده متداول نمی باشد.

گالری تصاویر

شستن نمای ساختمان واترجت نمای شیشه شیشه شو نما شوی نماشوی شستن نمای ساختمان واتر جت پایانه ها ترمینال شستشوی دیوار نماشوی صنعتی فرودگاه ترمینال پایانه نظافت صنعتی سایبان نما واترجت جت واتر شرکت ابراهیم دستگاه شستشوی نمای شیشه ای شرکت ابراهیم شوینده شستن نما شستشوی نمای ساختمان های مسکونی آب پاش  نماشوی ساختمان واترجت شستن نمای ساختمان شستن شیشه شستن با آب شستن نمای ساختمان و اماکن پرتردد واترجت نظافت صنعتی فرودگاه ها شستشو و جرم زدایی واترجت  شستن نما با واترجت صنعتی شستشوی دستی نما رسوب زدا

گالری ویدئو

فرودگاه_ترمینال_پایانه_نمای ساختمان_نماشور_نماشوی شستشوی نمای برج_ساختمان_شرکت ابراهیم_نمای شیشه ای

درخواست اطلاعات بیشتر