جاروبرقی مرکزی خط تولید صنایع نساجی

آلاینده ها و ضایعات به عنوان بخشی جدا ناپذیر در روند تولید محصولات می باشد. نشست و ماندگاری بلند مدت این آلاینده ها در محیط کار و سالن های تولید می تواند آثار مخربی به همراه داشته و با کاهش کیفیت محصولات تولیدی موجب کاهش سود آوری و بهره وری می گردد. صنایع نساجی نیز همانند دیگر صنایع، در کنار تولید محصولات کاربردی و مفید، با حجم قابل ملاحظه ایی از ضایعات رو به رو هستند. آلاینده های کارخانه های نساجی، ریسندگی و بافندگی اغلب رشته های نخ، پرز ها، گرد و غبار پنبه می باشد. حضور و ماندگاری این آلاینده ها در محیط نه تنها با نفوذ به سیستم تنفسی پرسنل موجب مشکلات تنفسی ایشان می گردد بلکه اشتعال زا بوده و می توانند موجب بروز آتش سوزی شوند. از این رو جمع آوری و حذف این آلاینده ها از محیط امری ضروری بوده و علاوه بر تامین سلامت افراد شاغل در محیط با کنترل عوامل آتش زا مانع از بروز خسارات هنگفت به این صنایع می گردد. ماهیت ضایعات و آلاینده ها در صنایع نساجی از یک سو و وسعت بالای محیط از سوی دیگر، موجب نا کارآمدی شیوه های سنتی در نظافت این اماکن می گردد در حالیکه استفاده از شیوه های نوین و به کار گیری تجهیزات صنعتی چون دستگاه های مکنده یا جاروبرقی صنعتی می تواند، می تواند نظافت موثر و با کیفیت محیط را در زمان کوتاه تری انجام دهد.

استفاده از جارو برقی صنعتی در نظافت کارخانه نساجی

پمپ، موتور و فیلتر بخش های اصلی دستگاه مکنده یا جاروبرقی می باشند. جارو برقی های صنعتی بر خلاف نمونه های خانگی و تجاری، به منظور تامین نیاز های نظافتی محیط و کارکرد بلند مدت مجهز به پمپ های قدرتمند ساید چنل و موتور های مداوم کار توربینی می باشند. استفاده از فولاد در ساختار بدنه این مکنده ها موجب افزایش توان و کارآیی آنها در نظافت های سنگین صنعتی گردیده است. از جمله دیگر بخش های مفید و کاربردی دستگاه های جارو برقی صنعتی می توان به نازل ها و سری های متنوع اشاره نمود که امکان دسترسی و نظافت نقاط دشوار را  برای کاربر فراهم نموده و از این رو علاوه بر ارتقا کیفیت نظافت موجب کاهش در زمان نیز می گردد.



نوع آلاینده ها در صنایع نساجی

همانطور که پیش تر اشاره شد، آلاینده های ایجاد شده در کارخانه های نساجی، ریسندگی و بافندگی، نخ ف پرز و گرد و غبار پنبه می باشد. حضور این آلاینده ها در محیط موجب افزایش احتمال اتش سوزی می شود. از سوی دیگر، ذرات ریز پرز و گرد و غبار پنبه به راحتی می توانند به سیستم تنفسی افراد شاغل در محیط نفوذ کرده و موجب مشکلات تنفسی می گردد. از این رو جمع آوری و حذف این آلاینده ها از محیط امری ضروری می باشد.



لزوم استفاده از مکنده تخصصی نساجی

اگر چه جاروبرقی صنعتی دستگاهی کارآمد برای جمع آوری آلاینده ها از محیط می باشد اما ماهیت سبک و  ابعاد حجیم نخ ها، پرز ها با چسبیدن به سطح فیلتر، عملکرد سیستم فیلتراسیون را مختل نموده مانع از کارآیی بهینه آنها می گردند از این رو دستگاه های مکنده تخصصی نساجی به منظور تامین نیاز هی نظافتی محیط و عملکرد بهینه، متناسب با نوع آلاینده ها، ارتقا یافته و می توانند تمامی آلاینده ها را در مدت زمانی کوتاه جمع آوری نموده و از محیط حذف نمایند. در مکنده های تخصصی صنعت نساجی، بر خلاف دیگر مدل ها، موتور مکنده در قسمت پایین دستگاه قرار گرفته و از این رو جهت مکش یا جهت جاذبه همسو شده و مانع از بر خورد این ذرات با سطح فیلتر می گردد.

کاربرد مکنده تخصصی نساجی

مکنده های تخصصی نساجی با مکش کامل آلاینده ها نه تنها موجب حفظ ایمنی و سلامت محیط کاری و پرسنل می شوند، بلکه با حذف این آلاینده ها از خطوط تولید، تاثیر بسزایی در ارتقا کیفیت محصولات تولیدی دارند. البته در صنایع نساجی نیز همانند دیگر صنایع، با توجه به ابعاد محیط نظافتی، می توان از مکنده مرکزی استفاده نمود. در چنین حالتی همواره از یک مخزن رابط که مطابق با ساختار مکنده تخصصی نساجی می باشد استفاده می گردد. در چنین حالتی در هر بخش و مکان از کارخانه دسترسی راحت به مکنده وجود داشته و انباشت آنها در مخزن رابط مانع از ایجاد خلل در روند کار نظافت می گردد.


گالری تصاویر

مکنده های صنعتی جمع آوری پرز مواد کارخانه نساجی جمع آوری پرز و نخ  کارخانه نساجی  ریسندگی بافتنی مکنده های صنعتی  فوق فشار قوی مکش بسیار بالا دستگاه های مکنده فوق فشار قوی کارخانه نساجی جارو مخزن مکنده های صنعتی کارخانه نساجی ریسندگی نظافت گردگیری دستگاه ها کارخانجات نساجی  نخ پنبه گرد گیری ماشین آلات و تجهیزات در کارخانه ها نساجی گردگیری دستگاه ها و تجهیزات با مکنده های صنعتی مکنده های صنعتی مناسب برای نظافت و گردگیری ماشین مکنده های صنعتی مناسب برای نظافت و گرد گیری صنایع

درخواست اطلاعات بیشتر