کارواش اتوماتیک و دستی و ویژگی های هرکدام

شست و شوی سریع، با کیفیت و ارزان به یکی از دغدغه های صاحبان اتومبیل های شخصی تبدیل شده است. شست و شو به شیوه های سنتی و با استفاده از سطل آب و مواد شوینده به دلیل مصرف حجم بسیار بالای آب و مقدار قابل توجهی مواد شوینده و یا گاهی به دلیل وقت گیر بودن و نرسیدن به یک نتیجه ی مطلوب، می تواند مشکل ساز شود. اما امروزه با بهره گیری از روش های نوین و پیشرفته از جمله کارواش اتوماتیک میتوان به این مشکلات برای همیشه پایان داد.


دستگاه کارواش اتوماتیک 

امروزه این تجهیز از جمله پرکاربردترین دستگاه های شست و شوی مکانیزه است که با دارا بودن بخش های گوناگون برای شست و شوی بخش های متفاوت خودرو بسیار محبوب می باشد. دستگاه کارواش اتوماتیکدر دو نوع موجود می باشد:


کارواش تونلی

این کارواش ها معمولا به فضای بزرگی برای احداث احتیاج دارند، زیرا ماشین در طول کارواش حرکت می کند و هر بخش آن در یک قسمت مجزا شسته می شود. در این کارواش ها تجهیزات ثابت هستند و مزیت این مدل عدم محدودیت در تعداد برس ها و امکان وجود عملیات زیرشویی و پیش شویی می باشد، به علاوه همزمان امکان شست و شوی بیش از یک دستگاه وجود دارد.


کارواش دروازه ای 

این کارواش ها به فضای کوچک تری در مقایسه با نوع تونلی برای احداث نیاز دارند، و دقیقا بر خلاف نوع تونلی امکان شست وشوی بیش از یک خودرو وجود ندارد و همچنین

تجهیزات متحرک و خودرو ثابت می باشد.

مزیت استفاده از کارواش اتوماتیک در مقایسه با شیوه ی سنتی 

از جمله برخی از این مزایا می توان به موارد زیر اشاره نمود: 

• شست و شوی خودرو به روش های سنتی می تواند ساعت ها به طول بینجامد حال آنکه کارواش های اتوماتیک  فقط در چند دقیقه این پروسه ی طولانی و گاها خسته کننده را انجام می دهند.

• میزان مصرف مواد شوینده و آب در این روش کامل بهینه سازی گردیده است.

• اکثر کارواش های اتوماتیک مجهز به سیستم های تصفیه و بازیاب آب هستند و این به معنی جلوگیری از آسیب به محیط زیست می باشد.

• در کارواش ها پس از اتمام عملیات شست و شو ماشین به وسیله ی دستگاه خشک کن، کاملا خشک می گردد و این امر مانع از به جای ماندن لکه های آب بر روی ماشین گردیده و کیفیت شست و شو را افزایش می دهد. 

• در کارواش ها عموما مرحله ی واکس زنی پس از انجام عملیات شست و شو موجب جلادهی بدنه اتومبیل شده و این در صورتی است که در شست و شو به روش دستی

گاهی به علت عدم دسترسی به این مواد امکان رسیدن به چنین درجه ای از درخشندگی وجود نخواهد داشت.


کارواش سیار 

با توجه به موارد گفته شده گاهی پیش می آید که افراد فضای کافی و یا سرمایه مورد نیاز برای احداث یک کارواش اتوماتیک را ندارند، یکی از روش های جایگزین در این صورت می تواند استفاده از کارواش سیار باشد، که امروزه جایگاه خود را در میان کاربران یافته است و به کمک آن می توان ضمن حفظ کیفیت، تعداد قابل ملاحظه ای از دستگاه ها را شست. واترجت صنعتی با امکان ارائه طیف متنوعی از فشار و دبی، امروزه به عنوان کارواش دستی شناخته می شود، اما دانستن فشار و دبی مناسب و مورد نیاز جهت شست و شوی خودرو از نکات بسیار مهم در به کارگیری کارواش سیار می باشد.


فشار ودبی

اولین و مهم ترین نکته در به کارگیری واترجت صنعتی، فشار و دبی اعمال شده از سوی دستگاه و متناسب بودن این فشار و دبی با سطح مورد شست و شو می باشد. در صورتی که فشار بیشتر از حد مورد نظر باشد به بدنه دستگاه آسیب وارد می شود و در صورت کم تر بودن سطح مورد نظر به میزان مورد انتظار تمیز نمیگردد. فشار 150 بار فشار توصیه شده برای شست و شوی بدنه اتومبیل می باشد. اما دبی هرچه بیشتر باشد حجم آب عبوری از دستگاه افزایش می یابد در نتیجه عملیات شست و شو سریع تر انجام می گردد.


وزن دستگاه 

در صورت استفاده از دستگاه به طور مستمر، ابعاد و وزن آن اهمیت ویژه ای پیدا می کند زیرا دستگاه باید به حد کافی سبک و کوچک باشد تا بتوان به راحتی از آن استفاده نمود.


نوع منبع تغذیه 

واترجت ها می توانند از انواع احتراقی و الکتریکی باشد، با توجه به امکان دسترسی و یا عدم دسترسی به کابل برق و میزان صدای تولید شده می توان نسبت به انتخاب نوع مناسب اقدام نمود.


نظافت فضای داخل اتومبیل 

به کمک جاروبرقی، مبل شوی و بخارشوی صنعتی می توان قسمت های داخلی خودرو از جمله صندلی ها، کف خودرو و داخل داشبورد را به طور کارآمد نظافت نمود.



 


درخواست اطلاعات بیشتر