کارواش اتوماتیک از گذشته تا امروز

شستشو و نظافت خودرو ها و بر طرف نمودن آلاینده های چسبیده به سطوح، امری ضروری می باشد که علاوه بر ارتقا جلوه های بصری نقش مهمی در افزایش عمر مفید رنگ بدنه و در نهایت خودرو دارد. خورده شدن و از بین رفتن لایه های رنگ موجب تماس مستقیم بدنه خودرو با هوای بیرون و در نهایت زنگ زدگی و خوردگی بدنه می شود. امروزه به واسطه مشغله بالا و عدم وجود وقت کافی استفاده کارواش های اتوماتیک محبوبیت فراوانی در بین صاحبان خودرو یافته است. به منظور آشنایی و شناخت بیشتر از این دستگاه های محبوب، نگاه گذرایی بر تاریخچه آنها خواهیم داشت. در اصطلاح کارواش به تجهیزاتی گفته می شود که به منظور شستشو و نظافت سطوح بیرونی و در برخی موارد، اجزای داخلی موتور خودرو ها به کار گرفته می شوند. البته امروزه با مشاهده دستگاه های کارواش تمام اتوماتیک که به سهولت و در کوتاه ترین زمان ممکن، عملیات شستشو و نظافت خودرو ها را انجام می دهند، تصور این نکته که این دستگاه ها از ابتد از چنین تکنولوژی پیشرفته ایی بر خوردار نبوده اند دشوار می باشد.

چگونگی شستشو و نظافت خودرو در گذشته

در ابتدا صاحبان خودرو یا خودشان شستشوی خودرو را انجام می دادند و یا اینکه هزینه شستشو را به فرد دیگری پرداخت می کردند تا شستشو و نظافت اتومبیل را انجام دهد. در سال 1914 اولین کارواش اتوماتیک جهان در آمریکا شروع به کار کرد در واقع این کارواش اتوماتیک نبود بلکه در یک محوطه تونل مانند ، لوله ای به شکل منحنی نصب شده بود که دارای نازل هایی جهت پاشش آب بود، خودرو توسط افراد قوی هیکل و قدرتمند به داخل تونل هل داده می شد و در هر بخش کارگران وظایف خود را از جمله صابون زنی ، آبکشی و خشک کردن را انجام می دادند.



اولین کارواش مجهز به نوار نقاله

اولین کارواش اتوماتیک تونلی که با سیستم نوار نقاله ساخته شده بود و بدون نیاز به هل دادن، خودرو را به داخل می کشید در سال 1940 در کالیفرنیا تاسیس شد که در آن به هل دادن نیازی نبود و ماشین توسط نوار نقاله جلو کشیده می شد و کارگران کارواش در هر بخش به شستشو، آبکشی و خشک کردن خودرو می پرداختند.


اولین کارواش نیمه اتوماتیک

در سال 1946 اولین کارواش نیمه اتوماتیک ساخته شد، در این مدل از دستگاه شستشوی خودرو، انجام امور  نظافتی توسط نیروی خدماتی کاهش چشم گیری یافته بود. این مدل از دستگاه کارواش در قسمت بالایی تونل مجهز به سه نازل پاشش بود که به همراه برس های دستی عملیات شستشو را انجام می داد،  این دستگاه به منظور تسهیل و تسریع در فرآیند خشک کردن و حذف آب از روی بدنه خودرو، مجهز به سیستم دمش بود.



اولین کارواش تمام اتوماتیک

در سال 1951 اولین ایده از کارواش تمام اتوماتیک به حقیقت پیوست که در آن نیازی به اجرای عملیات شستشو توسط کارگران کارواش و نیروی انسانی نبود، در این مدل از دستگاه کارواش، خودرو توسط نوار نقاله به داخل تونل هدایت می شد، آب و صابون توسط نازل های پاشش بر روی سطوح بدنه پاشش شده و در مرحله بعدی، برس های دوار تمامی آلاینده های چسبیده به سطوح بدنه را تمیز کرده و در نهایت آب باقی مانده بر روی سطوح بدنه توسط سیستم دمش بزرگی که بر روی دستگاه نصب شده بود، به سرعت خشک می شد. ناگفته نماند که ابداع این دستگاه تحول بزرگی در زمان خود بود. در سال های پس از آن، این دستگاه ها ارتقا یافته و تجهیزات جانبی فراوانی چون سیستم تصفیه و بازیافت آب و  برس های نرم و لطیف به آنها اضافه شد.


دستگاه های کارواش تمام اتوماتیک مدرن و پیشرفته امروزی

در سالهای بعد نوع جدید از کارواش های تمام اتوماتیک که در آن تمام تجهیزات بر روی یک گیت دروازه مانند قرار گرفته و به جای حرکت ماشین، دروازه بر روی ریل حرکت کرده و عقب و جلو می شد به بازار عرضه شده و با تکنولوژی های جدید و مدرن سیستم های کارواش اتوماتیک گسترش یافتند که در نهایت به شکل های امروزی قابل استفاده می باشند،  در این مدل از دستگاه های کارواش که در مقایسه با مدل های تونلی به فضای کمتری برای نصب و راه اندازی نیاز دارند، خودرو ثابت بوده و تجهیزات کارواش که شامل برس های عمودی و افقی، نازل های پاشش و سیستم خشک کن می باشند با حرکت بر روی ریل های دستگاه عملیات شستشو و نظافت خودرو ها را انجام می دهند.

 

گالری تصاویر

کارواش کارواش اتوماتیک لوازم کارواش کارواش مدرن carwash کارواش کارواش اتوماتیک کارواش مدرن کارواش اتوماتیک کارواش اولین کارواش لوازم کارواش کارواش صنعتی کارواش مکانیزه خرید کارواش کارواش خرید کارواش کارواش کارواش اتوماتیک کارواش ماشین کارواش اتوماتیک کارواش تمام اتوماتیک کارواش واترجت کارواش تمام اتوماتیک کارواش کارواش اتوماتیک کارواش carwash کارواش اتوماتیک قیمت کارواش کارواش کارواش اتوماتیک کارواش صنعتی کارواش مدرن

درخواست اطلاعات بیشتر