زمین شوی گالری ها

یکی از اصلی ترین و مهمترین نکات در هر ساختمان و مکانی رعایت اصول بهداشتی و نظافت می باشد. عدم رسیدگی به بهداشت محیط هایی عمومی چون گالری ها و نمایشگاه ها نه تنها می تواند منشائی برای بیماری افراد باشد بلکه، با کاهش جلوه های بصری محیط و کیفیت محصولات ارائه شده، بهره وری و سود آوری کسب و کار را کاهش می دهد. از سوی دیگر درخشندگی و براقیت سطوح در چنین اماکنی با انعکاس نور محیط، جلوه های بصری را افزایش داده و با جلب اعتماد مشتریان، افزایش بهره وری را در پی دارد. خاک روبی و جمع آوری آلاینده های محیطی مانع از نشست آنها بر روی محصولات و کاهش کیفیت انها می گردد. مسلم است که استفاده از شیوه های سنتی در نظافت این اماکن توانایی لازم برای پاسخگویی به نیاز های نظافتی محیط را ندارد. تردد بالا و ازدحام جمعیت در این اماکن، شستشو و نظافت سطوح کف را مشکل نموده است، در حالی که استفاده از شیوه های نوین و بهره گیری از دستگاه های مکانیزه نظافتی چون کف شوی های صنعتی یا دستگاه های اسکرابر، علاوه بر افزایش سرعت، کیفیت نظافت را نیز ارتقا داده و موجب درخشندگی و براقیت سطوح می گردد.

اساس عملکرد دستگاه های اسکرابر

اسکرابر ها یا کف شوی های صنعتی با استفاده از پاشش آب تمیز و سیستم برس زنی تمامی ذرات آلاینده چسبیده به سطح را نظافت می نمایند. این دستگاه ها با استفاده از موتور مکنده و تی نصب شده در انتهای دستگاه، تمامی آب آلوده ناشی از شستشو را مکش نموده و سطوحی خشک و عاری از آلودگی ایجاد می نمایند. استفاده از دو مخزن مجزا برای آب تمیز و آب کثیف در این کف شوی ها مانع از انتشار آلودگی ها به سایر نقاط می گردد.


ویژگی های دستگاه های اسکرابر

به منظور تامین نیاز های نظافتی در تمامی اماکن کوچک و بزرگ، دستگاه های کف شوی در ابعاد متنوعی تولید شده و به بازار عرضه می گردند. پهنای شستشو، پهنای تی و ظرفیت مخازن آب تمیز و آب کثیف ارتباط مستقیمی با ابعاد دستگاه دارد. از این رو نمونه های کوچک این کف شوی ها به واسطه ویژگی های منحصر به فردی چون قدرت مانور و قابلیت جا به جایی بالا، کاربرد ویژه ایی در نظافت و شستشوی اماکن کوچک و معابر باریک و متراکم دارند. در حالیکه دستگاه های بزرگ به واسطه پهنای نظافتی بالا و ظرفیت مخازن بیشتری که از نمونه های کوچک دارند، برای نظافت و شستشوی سطوح اماکن بزرگ مناسب تر می باشند. از آنجایی که این دستگاه ها مجهز به دو مخزن مجزا برای آب تمیز و آب کثیف می باشند، همواره از پاشش آب تمیز برای نظافت استفاده نموده و مانع از انتشار آلودگی ها به سایر نقاط می شوند. این دستگاه ها بر اساس نوع هدایت دستگاه به دو دسته اسکرابر های سرنشین دار یا خودرویی و کف شوی های دستی تقسیم می شوند.

مقایسه اسکرابر های دستی و خودرویی

کف شوی های دستی مجهز به دسته بوده و کاربر با قرار گرفتن در پشت دستگاه، وظیفه هدایت آن را بر عهده می گیرد، در حالیکه نمونه های سرنشین دار مجهز به صندلی کاربر بوده و اپراتور با قرار گرفتن بر روی صندلی، دستگاه کف شوی را هدایت می نماید. نمونه های خودرویی در مقایسه با نمونه های دستی ابعاد بزرگتری داشته و از این رو برای شستشو و نظافت اماکن بزرگ مناسب می باشند. قدرت مانور و قابلیت جا به جایی اسکرابر های دستی بسیار بالا بوده و از این رو برای نظافت و شستشوی اماکن متراکم و باریک مناسب می باشد. ابعاد کف شوی های دستی کوچک بوده و بر خلاف نمونه های خودرویی به فضای کمی برای نگهداری نیاز دارند. دسته بیشتر کف شوی های دستی به منظور حمل و نقل و نگهداری راحت دستگاه تا شو بوده و از این رو به فضای کمتری برای نگهداری نیاز دارند.

مزایای استفاده از دستگاه اسکرابر به جای شیوه های سنتی نظافت

سرعت عمل و کیفیت نظافت با دستگاه های کف شوی بسیار بالاتر از شیوه های سنتی نظافت بوده و از این رو در زمان کوتاه تری عملیات نظافت را انجام می دهند. استفاده از برس دیسکی دوار و فشار رو به پایین اعمال شده بر روی برس، تمامی آلودگی های چسبیده به سطوح ر از بین می برد. همزمانی عملیات شستشو و خشک کردن، یکی از مهمترین ویژگی های این دستگاه می باشد. بر خلاف شیوه های سنتی تی کشی دستی که موجب محدودیت در دسترسی افراد به نقاط شسته شده می شود، همزمانی عملیات شستشو و خشک نمودن سطوح در این دستگاه ها مانع از ایجاد محدودیت در دسترسی به نقاط شسته شده می گردد.

گالری تصاویر

شستشوی کف  فروشگاه  نمایشگاه  مغازه  کفشوی دستگاه کفشوی مناسب برای شستشوی کف فروشگاه فرش شستشوی کف فروشگاه نمایشگاه فرش قالی گلیم مغازه شستشوی کف نمایشگاه فرش با دستگاه اسکرابر کفشوی کف دستگاه های نظافت صنعتی شستشوی کف شستشو نمایشگاه

گالری ویدئو

شستشوی کف-اسکرابر-کف شوی-کفشور-دستگاه اسکرابر

درخواست اطلاعات بیشتر